tisk na majice
0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Ko prihaja pomlad začnejo šolarji in srednješolci razmišljat o koncu šole, predvsem zadnji letniki in devetošolci. Že od nekdaj je tudi v navadi, da si takrat dajo delat majice, ki jih potem spominjajo na sošolce in na lepe dni, ki so jih skupaj preživeli. Takrat se spopadajo z iskanjem podjetij, ki tiskajo kar ugodno na majice. Seveda vedno jim je pomembna cena, prav tako pa tudi kvaliteta majice ter napisa. Saj nihče noče, da se napis pri prvem pranju uniči. Tisk na majice pri Magma Media je že dalj časa najbolj ugodna in zanesljiva. Zaupa jim ogromno strank, ki so zelo zadovoljni in majice dobijo v zelo kratkem času.

tisk na majice

Tisk na majice pa zahtevajo samo učenci in dijaki, lahko se odloči za tako majico vsak, ki bi rad nekaj promoviral. Prav tako pridejo prav majice kakšnim podjetij, ki lahko majice komu podarijo, lahko si jih daste delat za kakšno zabavo. Na majico daste tiskat po vaši volji, lahko je to vaš logotip podjetja ali česa drugega, lahko se odločite za kakšne smešne majice, razne majice z napisi po vaši volji. Tisk na majice vam naredijo v zelo kratkem času, če pa naročite 100 majic dobite tudi majice ceneje.

Tisk na majice vam naredijo za ženske, moške ter otroke. Ko jih naročite navedite koliko bi imeli kakšnih majic prav tako so pomembne velikosti. Tisk na majice je zelo dobra promocija za razne prireditve ali mogoče za oglaševanje podjetja. Vseeno za kaj se odločite, da boste si dali nekaj natisnit, vas bodo majice spremljale povsod. Vsak rad pogleda danes kakšno majico z napisom. Poglejte malo na spletno stran in si poglejte kaj vam v podjetju ponujajo. Izberite si barvo majic in velikosti, poleg pa ne pozabite na napis, ki bo te majice krasil. Podarite potem majice nekomu, ki ste si zamislili.