0 Flares Twitter 0 Facebook 0 Google+ 0 LinkedIn 0 Filament.io 0 Flares ×

Potrebujete kakšna lesena očala, parfume, ogrlice ali kaj drugega? Potem je podjetje Unikatna Slovenija popolna odločitev za vas, kjer lahko opravite svoj popoln nakup po ugodnih cenah. Z njihovimi produkti boste lahko sledili vsem novim modnim trendom in prav tako pomagali naravi z lesenim nakitom, metuljčki ali lesenimi očali. Na voljo imate res toliko možnosti, katere bi bilo škoda zamuditi, zato hitro skočite na njihovo spletno stran, http://unikatna-slovenija.si, in si poglejte kaj vse imajo v svoji ponudbi. Vsi izdelki, ki jih boste videli, so narejeni iz veliko ljubezni in pozornosti, zato so lahko tudi lepo darilo. Če imate za njih kakršno koli vprašanje se nahajajo v Piranu, za hitrejše komuniciranje pa jih kontaktirajte na telefonsko številko ali email naslov navedena na spletni strani. Z veseljem vam bodo odgovorili, saj želijo, da bi z njihovim delom prispevali k večji prepoznavnosti domačih slovenskih produktov.

 

No sedaj veste na koga se obrniti, ko boste iskali kakšno darilo ali pa nekaj zase, saj moramo tudi samega sebe kdaj razvajati. Poleg tega imajo zelo dobro ponudbo parfumov znanih svetovnih znamk kot so na primer Armani, Gucci, Chanel, Hugo Boss, Versace in mnogo drugih, po zelo nizki ceni. Zakaj pa po tako nizki ceni, vas mogoče zanima? Zato, ker uporabljajo točene parfume v svoje steklenice, katere si lahko izberete sami. Velikokrat so kakšni taki parfumi zelo dragi, saj, ko jih kupujemo ponavadi plačamo še stekleničko, brez nje pa bi bil parfum veliko cenejši. Tako da se je Unikatna Slovenija spomnila res dobrega načrta, pa še njihove stekleničke so veliko bolj praktične in lažje prenosljive, ker imamo na voljo štiri velikosti (15ml, 30ml, 50ml in 100ml).

No kaj še čakate? Obiščite njihovo spletno stran že zdaj, saj vam zagotavljamo, da vam ne bo žal. Ob varnem in hitrem nakupu nad 50 evrov dobite še popolnoma brezplačno dostavo na dom.